Judo Sport Inn

Met Judo kun je al heel jong beginnen; kinderen vanaf 3 jaar leren spelenderwijs de verschillende technieken die het judo rijk is. Ook voor ouderen is judo een aantrekkelijke sport om te beoefenen.

Voor kinderen en volwassenen die overtollige energie kwijt willen raken, is judo de sport bij uitstek. Judo is een sport waarbij je deze energie leert beheersen, maar judo is ook uitermate geschikt voor verlegen kinderen of volwassenen.

Judo kun je recreatief en /of op wedstrijdniveau beoefenen. Bij judo is het niet de bedoeling iemand te bezeren, maar juist te leren waarderen; een item dat bij ons voorop staat.

Bij judo horen ook de bekende banden en slippen. Deze kunnen behaald worden middels examens die op de sportschool afgenomen worden.

Natuurlijk kun je niet zomaar op examen. Je moet de stof beheersen en aan een aantal wedstrijden hebben deelgenomen. Deze wedstrijden worden in onze sportschool gehouden, maar ook regionale wedstrijden tellen mee voor het examen. Je hoeft niet per se te winnen; het gaat om de ervaring die je er bij opdoet.

Lesrooster Sport Inn

Judo van 2 tot 4 jaar
Woensdag 16.15 uur – 17.00 uur

Judo van 4 tot 14 jaar
Dinsdag 17.00 uur – 19.00 uur
Woensdag 17.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 uur – 12.00 uur