Spinning Sport Inn

Het Spinning-programma (ook wel: Indoor Cycling) biedt u de training waar u zo lang naar heeft gezocht. Conditietraining, vetverbranding, intervaltraining: Spinning biedt het allemaal!

Wij zijn er trots op u een van de meest effectieve en motiverende, cardiovasculaire trainingen van deze tijd te presenteren.

Spinning is een groepstraining op een fiets, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud en getrainde of minder getrainde mensen. Kortom, geschikt voor IEDEREEN die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritme- of coördinatiegevoel nodig, alleen doorzettingsvermogen en de wil om te werken aan je gezondheid!

Iedere deelnemer bepaalt namelijk helemaal zelf zijn of haar eigen weerstand of trapsnelheid. Iedere deelnemer bepaalt dus zelf de intensiteit van zijn of haar training. Je traint in een gezellige groep mede-fietsers maar bent wel zelf “de baas” over je fiets en of je zwaarder wilt of kunt trainen.

De instructeur -of beter: coach- zorgt er overigens wel voor dat u het beste uit uzelf haalt!

Neem daarbij de motiverende muziek met bijpassende, goed uitgewerkte choreografie in een stimulerende omgeving en gezellige sfeer…………. Wanneer je gek bent van fietsen én muziek is dit de groepstraining die je echt geprobeerd móet hebben!

Als gedegen sportcentrum werken wij alleen met goed getrainde en opgeleide Spinning- en Indoor Cycling instructeurs. Zij zorgen voor een veilige maar uitdagende training, waarbij plezier en ontspanning zeker belangrijk zijn. Of u nu een beginnend fietser bent of al jaren de fietssport beoefent: bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om Spinning te leren of uw huidige fietsniveau te verbeteren.

Kom snel langs en doe een keer mee. Al na één trainingstocht begrijpt u onmiddellijk waarom zoveel duizenden mensen overal ter wereld wild enthousiast zijn over Spinning. Nog nooit was trainen zo plezierig, zo effectief en zo stimulerend.

Stap op die fiets en voel weer hoe leuk trainen kan zijn!

Lesrooster Sport Inn

Spinning
Maandag 19.15 uur – 20.15 uur
Woensdag 20.30 uur – 21.30 uur