Zwemles Sport inn

Bij Sport inn wordt zwemles gegeven aan kinderen vanaf 3 jaar. Wij werken in groepjes van 8 kinderen per 30 minuten. De onderwijzer(es) geeft les in het water.

De kinderen beginnen in de regel al meteen met het aanleren van de slag. Wij gebruiken hiervoor hulpmiddelen als het kurkje en plankje. Tussen het aanleren door wordt uw kind spelenderwijs watervrij gemaakt, mocht hij of zij dit nog niet zijn.

We hebben een splitsing gemaakt tussen beginnende en gevorderde kinderen.

Voordat de kinderen opgaan voor hun A diploma hebben wij 4 stimuleringsdiploma’s: Waterrat, Kikker, Walvis en Inktvis. Ongeveer na het behalen van het inktvisdiploma gaat het kind over naar de groep voor gevorderden. De “zwemexamens” worden afgenomen op een zaterdagmiddag op onze sportschool. Ouders en familie mogen dan komen kijken naar de vorderingen van de zwemmers.

De zwemexamens A, B en C worden afgenomen in zwembad Eikenburg. Dit gebeurt op zaterdag en/of zondag. Meestal een zondagmorgen voor het proefzwemmen en de volgende zaterdagmiddag voor het diplomazwemmen

Verder bestaat de mogelijkheid tot het afkopen van het zwemdiploma A, B en C. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Zwemles voor tieners en volwassen hebben wij ook. De groepen zijn dan maar 6 a 7 personen.

zwemles