Fitness

gym1-min

  1. Excio
  2. Better belly
  3. Viking WORKout
  4. Bedrijfsfitness

Sport inn beschikt over uitgebreide fitness faciliteiten waarmee iedereen snel en gemakkelijk zijn doel kan bereiken.

Ook hebben we fitnesstoestellen waarmee u zelf aan de slag kunt.
Daarnaast beschikt Sport inn over een aantal apparaten voor mensen die specifieke lichamelijke problemen hebben.
Door het gevarieerde aanbod aan conditionele apparatuur zoals crosstrainers, loopbanen en fietsen kunt u tevens een goede cardioworkout doen.

Cardio-fitness is de ideale sportvorm voor mensen bij wie de hart-long functie verbeterd moet worden. Het systeem leent zich ook goed voor houding- en figuur correctie. Maar zeker ook om de conditie te verbeteren of af te vallen. Het doel om zo veel mogelijk calorieën te verbranden in een zo korte tijd mogelijk.

De complete lijn van toestellen zorgt ervoor dat zowel de beginner als de gevorderde sporter aan zijn trekken komt.

Wilt u graag een steuntje in de rug bij het sporten of persoonlijke begeleiding ? onze personal trainers helpen u graag ! Door op onderstaande link te klikken kunt u rechtstreeks met hen een afspraak inplannen: UNIFITT

 

Op een gezellige, goed geventileerde oppervlakte staat verschillende krachtapparatuur opgesteld, waarmee alle belangrijke spiergroepen getraind kunnen worden.

Kracht training Om kracht, spiergroei en spiermassa te verbeteren is kracht training een goed onderdeel van de fitness om dit op te bouwen.

Ook is er een bescheiden maar prima krachtgedeelte te vinden voor de push en pully-oefeningen en losse gewichten.

Ook de jeugd kan komen fitnessen. Op jonge leeftijd is het immers belangrijk om te bewegen. Daarom biedt Sport inn als één van de weinige sportscholen fitness voor jeugd. Bij kinderen onder de 14 jaar is begeleiding in verband met de veiligheid echter wel verplicht.

 

Kortom: iedereen komt aan bod bij Sport inn. Wij geven u graag verder advies of leiden u rond in ons sportcentrum.

exercise machine-min

Excio

excio-min

Zo kunt u middels ons Excio concept al in 30 minuten een complete workout doen. De excio apparaten staan in een cirkel waarin u in slechts in 30 minuten uw hele lichaam hebt getraind. Door het dubbel concentrische systeem traint u per apparaat 2 verschillende spiergroepen. Het tempo geeft de lamp aan die in het midden van de cirkel staat.

Better belly

Bij de Better Belly krijgt u een warmte band om en u gaat 45 minuten op de crosstrainer met als doel 500 calorieën te verbranden. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om 3x per week 4 weken lang te komen. U verliest centimeter rondom de buik

Viking WORKout

Viking WORKout is voor iedereen een toegankelijke manier van trainen, deze WORKout heeft geen instapniveau en is voor iedereen een uitdaging. Tijdens deze WORKout werk je zowel aan je kracht als aan je uithoudingsvermogen.  Oefeningen waarbij we gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht of met behulp van kleine attributen. Iedere week staan er weer nieuwe uitdagingen voor u klaar en iedere week is de training weer anders.

Bedrijfsfitness

Sportcentrum Sport inn is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarden die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld  40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres: Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon: 0513 – 633 111
Fax: 0513 – 636 050
Email: info@bfnl.nl
Internet: www.bedrijfsfitnessnederland.nl