Kinderfeestjes bij Sport Inn

judo1-min

Judo Party

Ben jij ook zo lekker sportief en houd jij wel van een potje stoeien en veel spelletjes spelen? Je krijgt een stoer judo pak aan van ons en je gaat allerlei te gekke spelletjes spelen!

Als eerst moeten de buikjes natuurlijk gevuld worden met wat frietjes en een snack, daarna gaan jullie hard aan de slag. Tussendoor krijgen jullie nog  ranja om even uit te rusten en een lekker snoepje. Na afloop krijg je een oorkonde omdat jij dan omgetoverd bent tot een echte judoka!

Ben jij aan het einde van het feestje een echte judoka geworden, dan krijg je van ons nog een super gave oorkonde als aandenken!

Zwem Party

Vind jij zwemmen ook zo leuk? En lijkt het je  helemaal gaaf om met al je vriendinnetjes en vriendjes te zwemmen? In een zwembad te spelen dat helemaal voor jullie alleen is? Kom dan snel een te gek kinderfeestje reserveren!

Als eerste gaan jullie lekker de buikjes vullen met frietjes en een snack naar keuze. Dan mogen jullie 1,5 uur ongestoord feesten in het water met super gave discolampen en een lekker muziekje eronder!

Zeemeermin Party

Zeemeerminnen en zeemeermannen! Heb jij altijd al een zeemeermin of zeemeerman willen zijn? Dat kan nu bij ons. samen met al je vriendjes en vriendinnetjes

Je krijgt van ons de mooiste staarten van de hele oceaan te leen ! Het feestje duurt in totaal 2 uur. Je krijgt eerst een lekker hapje eten.

Daarna ga je 1.5 uur  lang alle toffe zeemeerminnen en zeemeermannen kunstjes leren en oefenen!

Kun je aan het einde van het feestje alle kunstjes krijg je een mooi certificaat als aandenken.

Het is ook mogelijk om wekelijks zeemeermin kunstjes te komen oefenen tijdens onze zeemeermin les, op donderdag avond om 18:30

 

Bij interesse en meer info kunt u terecht bij de balie! Ook kunt u bellen naar 0402484422 of mailen naar administratie@sport-inn.net