Zwemmen

Slider-1-min

  1. Diploma zwemmen
  2. Zwemfeestjes
  3. Zwemvaardigheid
  4. Zeemeerminzwemmen
  5. Aqua joggen
  6. Aqua trim
  7. Aqua bootcamp
  8. Babyzwemmen
  9. Vrij zwemmen

Bij Sport inn wordt zwemles gegeven in diep water ( 1.40 mtr)  aan kinderen vanaf 3 jaar. Wij werken in groepjes van 8 kinderen per 30 minuten. En 9 tot 10 kinderen per 45 minuten
De onderwijzer(es) geeft les in het water.

De kinderen beginnen in de regel al meteen met het aanleren van de slag. Wij gebruiken hiervoor hulpmiddelen als het kurkje en plankje. Tussen het aanleren door wordt uw kind spelenderwijs watervrij gemaakt, mocht hij of zij dit nog niet zijn.

Bekijk ons op zwemles-vergelijken.nl

Diploma's

Voordat de kinderen opgaan voor hun A diploma hebben wij 4 stimuleringsdiploma’s: Waterrat, Kikker, Walvis en Inktvis.

Ongeveer na het behalen van het inktvisdiploma gaat het kind over naar de groep voor gevorderden.

Deze “zwemexamens” worden afgenomen op een zaterdagmiddag op onze sportschool. Ouders en familie mogen dan komen kijken naar de vorderingen van de zwemmers.

De zwemexamens voor het A, B en C diploma worden afgenomen in het zwembad van de TU Eindhoven  . Dit gebeurt op zaterdag of zondag. Meestal een zondagmorgen voor het proefzwemmen en de volgende zaterdagmiddag voor het diplomazwemmen

Verder bestaat de mogelijkheid tot het afkopen van het zwemdiploma A, B en C. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Zwemfeestjes

Lijkt het je helemaal gaaf om met al je vriendinnetjes en vriendjes te zwemmen?  of heb je altijd al een zeemeermin willen zijn? Kom dan snel een te gek kinderfeestje reserveren!

zwemvaardigheid en zeemeerminzwemmen

Zwemvaardigheid

Na je A, B en C diploma nog zin om meer diploma’s te halen? Dan is deze les iets voor jou. Tijdens deze les leer je nog meer zwemslagen, keerpunten en andere kunstjes

Zeemeerminzwemmen

Leer zwemmen als een echte zeemeermin. Met een echte staart! Je kunt zelf een staart aanschaffen en anders leen je er eentje van ons!

Aqua sporten

CTA-min

Aqua joggen

Aqua joggen Een sport die is overgewaaid uit Amerika. Met behulp van een “wet-belt” (drijfband) om uw middel blijft u met uw hoofd boven water en raak u met je voeten de bodem niet. Zo kunt u loop- en fietsbewegingen maken zonder uw spieren te zwaar te belasten. Maar u gebruikt ze wel degelijk. Wij verzorgen lessen met 7 tot 14 personen. De bijbehorende “wetbelt” leent u van ons.

Aqua trim

Aqua trim is vergelijkbaar met aqua joggen alleen doe je alle oefeningen zonder wet-belt. Daarnaast ligt het tempo van de oefeningen een stukje hoger.

Aqua Bootcamp

Een intensieve training in het water, je gaat over parcours zowel in het water als op de kant, op een leuke maar intensieve manier sporten in het water!

Babyzwemmen

Op diverse dagen en tijden bestaat bij ons de gelegenheid om samen met uw kindje te komen zwemmen.

U kunt deelnemen aan het baby- en peuterzwemmen met kinderen tussen de 7 weken en 3 jaar. Onder begeleiding van 1 ouder wordt individueel aandacht besteed aan het watervrij maken van het kind en aan de voorbereidende oefeningen voor de zwemles. In het begin zal het voornamelijk veel knuffelen met je baby zijn maar langzaamaan ga je steeds meer naar echt zwemmen toen.

 

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen kan ook bij Sport inn, lekker even ontspannen in het zwembad en je eigen ding doen, baantjes trekken of dobberen, even helemaal ontspannen! Dit kan middels een strippenkaart, meer info bij onze receptie